Prodáváte byt nebo dům?

Pokud přemýšlíte jako většina prodávajících, tak je Vaším přáním svou nemovitost prodat za co nejvyšší cenu, s minimálními náklady a starostmi a celou transakci provést rychle a hlavně bezpečně. 

Splnit si všechna tato přání nemusí být vůbec snadné. Zvlášť pokud se nezabýváte obchodováním, marketingem, anebo se neorientujete na realitním trhu.

Já a naše realitní kancelář Vám tato přání splnit pomohu.

Jmenuji se Petr Podlešák, a jsem realitním makléřem realitní kanceláře RE/MAX Alfa v Praze. Přesvědčte se i Vy, že mé realitní služby patří k těm nejlepším na trhu. Neváhejte mě kdykoli kontaktovat.

4 důvody, proč spolupracovat právě se mnou.

  1. Mám unikátní prodejní plán. Díky němu jsem schopen oslovit nesrovnatelně vyšší počet lidí, než dokážete vy sami nebo mnoho jiných realitních kanceláří. Pravděpodobnost, že Vaši nemovitost prodám rychleji a za vyšší cenu je výrazně vyšší.
  2. Marketing, psychologie, obchodní a organizační dovednosti, to vše jsou mé silné stránky, ze kterých můžete nyní profitovat i Vy.
  3. Mojí práci miluji. Díky tomu se chopím prodeje s takovou energií, že budete překvapeni. Příjemně.
  4. Na realitním trhu působím od roku 2000. Díky zkušenostem dokážu já i naše realitní kancelář zvládnout i velmi složité realitní transakce.
2016-10-25T19:25:38+01:00

Co řekli klienti o mých službách